Nya säsongen av Vår tid är nu får smygpremiär på Way out west

Är du en av dem som längtat efter säsong två av "Vår tid är nu"? Du är inte ensam. Nu har du möjligheten att se det första avsnittet av säsong två – före alla andra.

Nanna von Knorring | Foto: SVT  |  Publicerad 2018-07-10 12:40  |  Lästid: < 1 minuter

Vår tid är nu är en av SVT:s största dramasatsningar genom tiderna och har blivit otroligt populär bland tittare sedan serien började sändas i oktober förra året. Den första säsongen blev kritikerrosad och sågs av hela två miljoner tittare.

Serien kretsar kring familjen Löwander och deras restaurang Djurgårdskällaren i centrala Stockholm och kantas av intriger, kärlek, lögner, svek och konflikter. I huvudrollerna syns bland andra Suzanne Reuter, Hedda Stiernstedt, Charlie Gustafsson, Peter Dalle, Mattias Nordkvist och Adam Lundgren.

Den första säsongen började vid krigets slut 1945 med glädjeyra och en stulen kyss, medan den andra säsongen kommer att ta vid tio år senare, år 1955 och pågå fram till år 1962. Den andra säsongen kommer att bestå av totalt tio avsnitt och sänds i SVT och på SVT Play i höst.

Men om du inte orkar vänta till höstens premiär finns nu möjligheten att se det första avsnittet redan innan alla andra. Vår tid är nu kommer nämligen att ha smygpremiär på Way out west den 11 augusti, skriver Göteborgs-Posten. Även Springfloden, en annan SVT-succéserie, kommer att visa ett nytt avsnitt av sin kommande säsong då.

– Vi visar ett avsnitt av varje serie under lördagen, på vår scen Höjden, säger Svante Tidholm, ansvarig för filmprogrammet under Way out west, till Göteborgs-Posten.

På plats kommer det även att finnas några av de medverkande skådespelarna ur båda tv-serierna samt manusförfattare och regissör som kommer prata om serierna och föra samtal med tittarna mellan de två visningarna.

Säsong tre av Vår tid är nu har redan påbörjat inspelningarna i våras och kommer att handla om åren 1968 till 1971. Planerad premiär för den tredje säsongen av Vår tid är nu är under 2019.

Artikeln publicerades först på ELLE.

Mer om serier från Café!

Sons of Anarchy-spinoffen Mayans MC har fått premiärdatum – se nya trailern

Fått nog av fotboll? Här är sommarens nyheter på Netflix och HBO

Här hintar Game of Thrones-skådisen om seriens slut

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 03:23