Här antyder Game of Thrones-skådisen seriens slut

Maisie Williams har postat en kryptisk Instagram-hint om slutet för den sista säsongen av Game of Thrones.

Joakim Almén  |  Publicerad 2018-07-09 10:22  |  Lästid: < 1 minuter

Varning för MÖJLIG spoiler i texten.

Inspelningarna av den åttonde och sista säsongen av HBO fantasy blockbuster Game of Thrones är i full gång. Tidigare har Emilia Clarke, som spelar Daenerys Targaryen i serien, delat med sig av sina tankar för sin karaktärs sista scen, där hon säger att Daenerys slutscen ”fucked me up” och att han gör ”all this weird shit”. Lurigt, och vi kan förvänta oss att de sista avsnitten lär bjuda på en del plot twists – något som kommit att bli seriens signum.

Har Maisie Williams avslöjat Arya Starks öde?
Har Maisie Williams avslöjat Arya Starks öde?

Nu har ytterligare en bärande skådis av GoT casten hintat om sin karaktärs öde. Det är Maisie Williams, som spelar Arya Stark i serien, som efter att ha skjutit sin sista scen lagt upp en bild på Instagram iförd blodiga Air Force 1-sneakers. Till bilden skriver Williams ”hejdå Belfast. hejdå Arya. hejdå game of thrones. vilken glädje jag har haft. här är för äventyren som väntarlastwomanstanding #barely #immasleepforthenextfouryears #justkiddingidontsleep.”

Hashtagen ”lastwomanstanding” kan potentiellt betyda att Arya Stark är den sista kvinnliga karaktären att filma sina finalscener i serien. Visst, kanske ingen major superspoiler. En annan teori, som dock skulle kunna innebära en major superspoiler, är att ”lastwomanstanding” skulle innebära att Arya störtat Cersei Lannister och fullföljt sitt öde och vunnit kampen om järntronen.

Huruvida detta stämmer lär vi med största sannolikhet inte få veta innan Game of Thrones går i mål på HBO 2019.

Mer om Game of Thrones och serier från Café!

Game of Thrones-skaparna gör en helt ny Star Wars-trilogi

HBO släcker din Game of Thrones-törst med två nya seriepremiärer

Fått nog av fotboll? Här är sommarens nyheter på Netflix och HBO

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-02 21:42