Annons
Annons

Nya streamingtjänsten som ska knäcka Netflix i Sverige

Bjuder sommaren på ruskregn istället för glassiga soldagar? Då kanske Blockbusters nya streamingtjänst kan rädda dig från tristessen.

Erika Bergman
Foto: Pexels

Filmkedjan Blockbuster offentliggjorde i dagarna att de ska ta sin verksamhet till Sverige just i tid till semestern. Skulle det då regna kommer vi inte behöva lämna soffan förrän solen tittar fram igen. Enligt vd:n Casper Hald kommer filmerna direkt från bioduken, vilket skvallrar om ett lovande utbud.

Annons

Med den nya filmtjänsten kan du hyra eller köpa filmer utan abonnemang eller bindningstid vilket passar dig som inte tittar så ofta att det känns värt att prenumerera på en streamingtjänst, till exempel.

Gilla Cafe.se på Facebook

Än så länge erbjuds 4 500 titlar – men fler är på väg. Det går i nuläget enbart att streama till datorn eller Playstation 4, men efter sommaren kommer det även fungera till smart-tv och smartphones.

Blockbuster vill locka tittare från konkurrerande tjänster genom att vara först ut med de nyaste titlarna, som brukar ta ungefär ett år från filmsläpp innan de hamnar på exempelvis Netflix.

Vd:n Casper Hald hävdar även att företaget har kommit till Sverige för att slå Netflix. Så snart kanske vi kommer köra ”Blockbuster and chill” på våra kommande dejter, men det får vi låta (slö)tiden avgöra.

Annons

Dela (30)
TweetaLaddar