Hoppa till innehåll

Ölhållaren alla behöver – för varför vänta med ölen till efter duschen?

Thowe Wagner Larsson

Nu kan du avnjuta av en kall öl i duschen utan att behöva oroa dig för att sparka omkull flaskan på golvet eller få schampo i ölglaset. Här är ölhållaren för duschbruk!

Alla vi som testat att balansera en ölflaska på badkarskanten eller i duschhyllan har märkt att det ofta blir väldigt… blött. Och i många fall riskerar glaset att ramla ner och antingen krossas mot golvet eller spilla ut det dyrbara ölet i badkaret. Gud förbjude.

Som tur är har företaget SipCaddy insett hur stor efterfrågan är och lanserat en ölhållare med sugpropp, stark nog att hålla både ölburkar och snacks uppe på väggen.

Via Sipcaddy

Givetvis fungerar ölhållarna även på andra ytor än i duschen och i badkaret. Som på ett fönster, till exempel. Och det fungerar fint att även ha ett vinglas i, om man hellre vill det.

Via Sipcaddy

Ölhållarna kommer i sex olika färger och finns att köpa på Sipcaddy.com som fraktar till Sverige. En hållare kostar cirka 140 kronor, exkl. frakt.

Företaget har även en ”Give Away-policy” som innebär att om du laddar upp en bild på din Sipcaddy på Instagram och Sipcaddy själva repostar den får du – och en vän – en varsin hållare till.

Via thefermentablewizardofkoz

Och till dig som tänker ”kan man inte vänta med att dricka öl till efter duschen” svarar vi kort bara ”nej”.

Läs också: Duschölen är här – ”kickstartar din kväll i fyra klunkar”

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.