Omar Rudberg släpper ny akustisk version av hitlåt

Skådespelaren och artisten Omar Rudberg överraskar nu med en helt ny, avskalad version av sin hit She Fell In Love In The Summer.

Jonas Strandberg  |  Publicerad 2023-07-18 09:28  |  Lästid: < 1 minuter

Omar tog även nyligen hem Cafés pris Sveriges bäst klädda man 2023 och videon till denna fina akustiska version är faktiskt inspelad bakom kulisserna på eventet.

”Det är en stor ära. Jag har sett de här listorna och tidigare vinnarna och tänkt att jag också vill vara med. Så det känns ändå sjukt kul att äntligen få den här credden. För ju äldre jag har blivit, desto mer har kläder betytt för mig. Det är ett sätt att uttrycka mig och kunna känna att jag är jag mitt bästa jag. För mig är kläderna även en försvarsmekanism. Min rustning som får mig att känna mig självsäker”, säger Omar Rudberg om utmärkelsen.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-07-18 09:36