Hoppa till innehåll

Omar Rudberg släpper ny akustisk version av hitlåt

Jonas Strandberg

Skådespelaren och artisten Omar Rudberg överraskar nu med en helt ny, avskalad version av sin hit She Fell In Love In The Summer.

Omar tog även nyligen hem Cafés pris Sveriges bäst klädda man 2023 och videon till denna fina akustiska version är faktiskt inspelad bakom kulisserna på eventet.

”Det är en stor ära. Jag har sett de här listorna och tidigare vinnarna och tänkt att jag också vill vara med. Så det känns ändå sjukt kul att äntligen få den här credden. För ju äldre jag har blivit, desto mer har kläder betytt för mig. Det är ett sätt att uttrycka mig och kunna känna att jag är jag mitt bästa jag. För mig är kläderna även en försvarsmekanism. Min rustning som får mig att känna mig självsäker”, säger Omar Rudberg om utmärkelsen.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.