Hoppa till innehåll

Omar Rudberg släpper parfym: ”Unisexdoft för alla tillfällen”

Omar Rudberg och hans egen parfym INTRO.
Joakim Almén

INTRO, så heter artisten och skådespelarens nya parfym som enligt honom själv är en självsäker unisexdoft med kryddiga och friska inslag.

Mångsysslaren Omar Rudberg vilar inte på hanen. På lördag 25 november kliver artisten och skådespelaren, som nyligen fyllde 25 år, in TV4:s populära långkörare Så mycket bättre. Dessutom är Sveriges bäst klädda man 2023 aktuell med en egen parfym som lanseras onsdag 22 november.

Parfymen heter INTRO, en unisexdoft som är den första lanseringen i Omar Rudbergs nya skönhetsvarumärke OMR Beauty. Ambitionen med Rudbergs nya skönhetsverksamhet är att utveckla högkvalitativa unisexprodukter, och OMR Beauty ska ses som en naturlig förlängning av hans intresse och passion för skönhet.

Café tog ett parfymsnack med Rudberg om hans allra första egna parfym.

Foto: Joel Wetzel

Hur skulle du beskriva doften av din parfym INTRO?

”Det är en unisexdoft som kan bäras av alla och vid alla tillfällen. Jag skulle säga att det är en doft som imponerar. Doftnoterna består både av friska och kryddiga inslag men har också en fin och varm bas som kramar om hela doften. Den är så fint balanserad och, enligt mig, otroligt god.” 

Vilken är din egen signaturdoft?

”Sedan ett år tillbaka har det varit INTRO, det är min signaturdoft. Men jag älskar att utforska och experimentera. Jag dras nog mest åt fräscha dofter och de får gärna innehålla inslag av citrus, frukt och något mjukt – såsom vanilj eller trä. Unisexparfymer i största allmänhet är något jag är svag för, jag uppskattar när de inte har en tydlig label. Det gör oftast doften mer intressant.”

Foto: Joel Wetzel

Det råder delade meningar om hur mycket parfym man ska applicera. Hur många sprut rekommenderar du och varför? 

”Det finns egentligen inga rätt och fel och det beror såklart på hur stark parfymen är. Vissa dofter kan ju ge en huvudvärk redan efter ett sprut.”

Du blev utsedd till Sveriges bäst klädda man av den här tidningen i våras. Vilken är den senaste stilmässiga trenden du snöade in på? 

”Just nu gillar jag att klä mig i jordnära färger. Och scarfs!”

Omar Rudbergs parfym INTRO finns att köpa från 22 november klockan 14 via OMR Beautys hemsida omrbeauty.com.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.