Orlando Blooms nya tatuering bevisar varför du inte ska tatuera in ditt barns namn med morsekod

Orlando Bloom med tatuering och Orlando Bloom i Pirates of the Caribbean.

Note to self: Tänk efter en extra gång när du ska tatuera in ditt barns namn med morsekod.

Lukas Nordén  |  Publicerad 2020-02-14 13:28  |  Lästid: 2 minuter

Legolas, eller Pirates of the Caribbean-stjärnan om man så vill, Orlando Blom har i en hyllning till sin son Flynn, som han har med modellen Miranda Kerr, tatuerat in sonens namn och födelsedatum på högerarmen. Så långt allt väl i Blooms kroppspermanenta hyllning till sitt eget barn. Men frågan är om tatueraren dubbelkollade vad han skulle rista in, eftersom morsekoden som ska stava ut namnet Flynn inte är, ja, rättstavat.

View this post on Instagram

new #tattoo can you guess who?

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Det var när Blom publicerade en bild på tatueringen på Instagram med texten ”Ny #tatuering, kan du gissa vem?”, som misstaget uppdagades. Blooms fans var först förvirrade över vad morsekoden hade för betydelse, men Orlando Blom bekräftade snabbt i en kommentar att tatueringen var hans son Flynns namn i morsekod, men också siffror över hans födelsedatum och tiden han föddes. Efter en uppsjö kommentarer om hur fin gesten var började kommentarer välla in angående den uppenbara felstavningen.

Morsekod för bokstaven ”L” är faktiskt punkt streck punkt punkt, medan Orlando Bloms tatuering visar punkt streck punkt, vilket är kod för bokstaven ”R”. Ajdå.

Carnival Row
Orlando Bloom sågs 2019 bland annat i lyckade fantasydramat ”Carnival Row” på Amazon Prime.

3 andra kändistatueringar som också gått snett

1. Harry Styles

När Harry Styles var 18 år tatuerade han in textraden ”Won't stop 'till we surrender” från The Temper Traps kända låt Sweet Disposition. Låtraden är dock lätt att missförstå, då den egentligen är ”Won't stop to surrender”.

2. Zoë Kravitz

Fantastic Beasts-skådisen tatuerade in texten ”Let Love Rule” på arabiska, men skulle sedan inse att det egentligen står ”Let the love the rule”. Den kända tatueraren Dr. Woo publicerade 2019 en bild på Zoes arabiska text, men då täckt av en trollslända.

3. Jennifer Lawrence

Jennifer Lawrence har en liten tatuering på handen som ska föreställa den kemiska beteckningen för vatten. För att tecknet ska vara korrekt krävs det att tvåan är nedsänkt, men Lawrence har den upphöjt över bokstäverna.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2020-02-14 13:30