Annons
Annons

Pappa sprang halvmara med barnvagn – och vann

För många föräldrar är det viktigt att göra saker med sina barn, men Calum Neff tog det till en helt ny nivå och sprang halvmaran på rekordtid med dottern Holland i barnvagnen.

Mikaela Råberg

Ett halvmarathon är jobbigt nog för de flesta, men att springa och samtidigt skjutsa en barnvagn med en liten passagerare framför sig – där kan vi snacka om utmaning.

Ett foto publicerat av Calum Neff (@calneff)

Annons

När Katy Half Marathon i Katy, Texas ägde rum härom veckan kutade amerikanen Calum Neff, 31, över mållinjen på den nya rekordtiden 1 timme, 11 minuter och 27 sekunder. Vid hans sida (eller nåja, snarare strax framför honom) satt hans 11 månader gamla och 9 kilo tunga dotter Holland i sin barnvagn.

Gilla Cafe.se på Facebook

  Ett foto publicerat av Calum Neff (@calneff)

– Det var verkligen en episkt dag att dela med min yngsta dotter. Det visar att allt är möjligt och att vara en arbetande pappa betyder inte att du måste ge upp dina drömmar och intressen, sa Calum till Today.

Att bli skjutsad av pappa under en hel halvmara hade Holland ingenting emot och Calum berättar att hon vinkade, klappade och pratade för sig själv under den dryga timmen det tog att springa.

– Hon stal allas hjärtan längs vägen, det är en sak som är säker.

Väl i mål möttes vinnarparet av Calums fru Julie och Hollands storasyster Alessandra, 3.

Annons

Dela (87)
Tweeta

Annons


Laddar