Hoppa till innehåll

Polisen rycker ut till deprimerande lekland: ”Barnen grät”

Ett lekland så svindlande ångestladdat att gästerna ringer polisen? Varmt välkommen till Willy’s Chocolate Experience.

Har du någon gång haft det tufft på Leos lekland? Det finns faktiskt grader i leklandshelvetet och utflykten till Willy’s Chocolate Experience utanför Glasgow gick inte som barnfamiljerna hade tänkt sig. Det som på evenemangets hemsida presenterades som en förtrollande, färgsprakande upplevelse där drömmar blir verklighet visade sig inte riktigt leva upp till förväntningarna.

Willys Chocolate Experience visade sig istället bestå av (nästan) tomma betonggrå lagerlokaler, ohyggligt spartanskt pyntade.

En liten deppig hoppborg. Någon enstaka gul plastbjörn. En generande liten affisch, som tanken var att besökarna skulle fotografera sig framför för att föreviga sin upplevelse. Polisen ringdes till platsen av besvikna besökare, men när de anlände var arrangörerna mitt i processen att stänga ner det misslyckade evenemanget.

Vittnet Eva Stewart berättar för BBC att hon såg barn gråta av besvikelse över den obeskrivliga misären.

Tack vare besökaren Stuart Sinclair kan även vi som missade chansen att gå få en inblick i upplevelsen. Det hela känns, baserat på bilderna, som en plats där man riskerar att vakna upp dimmig efter att någon skördat ens inre organ. Så illa var det säkert inte på riktigt, men det är den magkänsla man får som betraktare.

Spana in bilderna på leklandsmisären nedan.

Foto: Facebook/Stuart Sinclair
Foto: Facebook/Stuart Sinclair
Foto: Facebook/Stuart Sinclair
Foto: Facebook/Stuart Sinclair

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.