Hoppa till innehåll

Se polishunden summera Philadelphias säsong – skiter på klubbmärket

en hund blir ledd in på isen av en militär

Timmar efter att tränaren fick sparken summerades säsongsstarten på bästa sätt.

Det är turbulenta tider i NHL-klubbarna vars säsong inte går som planerat. Under söndagens hemmamatch för Vancouver Canucks visade fansen sitt missnöje genom att bua och (gud förbjude!) kasta in en Canucks-tröja på isen. Några timmar senare var både sportchef och tränare sparkade och Elias Pettersson, Oliver Ekman-Larsson och resten av spelarna fick börja om på ny kula.

I Pontus Wernbloms favoritlag Philadelphia Flyers är läget inte mycket bättre. Efter att ha förlorat åtta raka matcher sparkades till slut tränaren Alain Vigneault under måndagen. Den här gången var det däremot inte fansen, utan en polishund som lämnade en symbol för Flyers skitsäsong på isen.

Svenske Oskar Lindblom i Flyers.

Det hela hände några timmar efter sparkningen av Vigneault då ett gäng polishundar var på besök i arenan för vanligt polishundgöra – en rundtur och gruppfotografering vid mittcirkeln. När patrullen väl nådde rinkens mitt kunde en av hundarna inte hålla sig längre och uträttade sina behov mitt på klubbmärket. De Flyers-fans som levt med en gnutta hopp fick nu sanningen levererad, brunt på vitt, den här säsongen är ”dog shit”.

NBC Sports Jordan Hall fångade det hela på film och vi varnar känsliga tittare för pixlig hundskit.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.