Hoppa till innehåll

Populära hamburgerkedjan tvingar ner dig på knä för att få beställa deras hemliga GoT-burgare

Game of Thrones-burgare från Shake Shack med läsk,
Markus Thörnhammar

Shake Shack i Madison Square Park erbjuder en hemlig Game of Thrones-meny – till de som beställer på valyriska.

Nu är det bara en knapp vecka till premiären av den avslutande Game of Thrones-säsongen och hajpen håller på att nå osunda nivåer. Ett av de senaste upptågen i den strida ström av merchandise-betonade produktsläpp som omgärdar HBO-serien står amerikanska Shake Shack för.

https://www.instagram.com/p/Bv_4oeoD2RU/

Hamburgerkedjan erbjuder just nu ett ”Meal of Fire of Ice” som dock inte är inkluderat på den officiella menyn. Detta i form av en ”Dracarys”-burgare, som består av en Monterey Jack-cheeseburgare med bacon och stark sås samt en ”Dragonglass”-milkshake smaksatt med mint och vit choklad.

För att få sätta tänderna i de här godbitarna måste du emellertid beställa på valyriska. Och inte nog med det: du måste också gå ner på knä(!) medan du uttalar orden. Som tur är har Shake Shack skeppat ut en liten valyrisk språkpamflett att ha i innerfickan på kavajen medan man gör sin beställning.

Valyrisk burgar-lathund från Shake Shack.

”The Meal of Fire and Ice” serveras emellertid bara på Shake Shacks restaurang i Madison Square Park i New York. Burgaren finns tillgänglig fram till 21 april medan milkshaken finns att köpa till och med den 19 maj.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.