Populära hamburgerkedjan tvingar ner dig på knä för att få beställa deras hemliga GoT-burgare

Game of Thrones-burgare från Shake Shack med läsk,

Shake Shack i Madison Square Park erbjuder en hemlig Game of Thrones-meny – till de som beställer på valyriska.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2019-04-09 14:58  |  Lästid: 1 minut

Nu är det bara en knapp vecka till premiären av den avslutande Game of Thrones-säsongen och hajpen håller på att nå osunda nivåer. Ett av de senaste upptågen i den strida ström av merchandise-betonade produktsläpp som omgärdar HBO-serien står amerikanska Shake Shack för.

View this post on Instagram

4.12.19

A post shared by SHAKE SHACK (@shakeshack) on

Hamburgerkedjan erbjuder just nu ett ”Meal of Fire of Ice” som dock inte är inkluderat på den officiella menyn. Detta i form av en ”Dracarys”-burgare, som består av en Monterey Jack-cheeseburgare med bacon och stark sås samt en ”Dragonglass”-milkshake smaksatt med mint och vit choklad.

För att få sätta tänderna i de här godbitarna måste du emellertid beställa på valyriska. Och inte nog med det: du måste också gå ner på knä(!) medan du uttalar orden. Som tur är har Shake Shack skeppat ut en liten valyrisk språkpamflett att ha i innerfickan på kavajen medan man gör sin beställning.

Valyrisk burgar-lathund från Shake Shack.

”The Meal of Fire and Ice” serveras emellertid bara på Shake Shacks restaurang i Madison Square Park i New York. Burgaren finns tillgänglig fram till 21 april medan milkshaken finns att köpa till och med den 19 maj.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-04-09 15:04