Hoppa till innehåll

Ralph Lauren sin första bar i London

Thowe Wagner Larsson

I början av januari öppnar Ralph Lauren sin första coffee & bar shop på anrika Regent Street i London. The Polo Bar kommer att ligga intill flaggskeppsbutiken Polo Ralph Lauren som öppnade tidigare i höstas.

The Polo Bar i London blir Ralph Laurens andra restaurangverksamhet i Europa. Sedan tidigare finns Ralph’s i Paris, en restaurang med amerikanska influenser. The Polo Bar i London kommer att i första hand servera olika kaffesorter framtagna och rostade unikt för Ralph Lauren och cocktails med tillhörande smårätter.

Med en bar klädd i mässing, elegant mörka träpaneler och gröna biljarddukar har man inspirerats av inredningen som finns i The Polo Bar på Manhattan i New York. Med endast 24 bordsplatser och 12 barstolar är The Polo Bar ett intimt vattenhål i hjärtat av Mayfair.

Cocktaillistan innehåller tidlösa klassiker som Old Fashioned och Ridgway Margarita men också cocktails som är inspirerade och speciellt framtagna för Londons barscen. För den som önskar något att äta kommer lättare snacks och signaturrätter att serveras. Allt är influerat av Ralph Laurens amerikanska stil i kombination med den elegans och kvalité Europa är känt för.

Sedan tidigare finns även RL Restaurant i Chicago, Ralph’s Coffee & Bar i Paris, The Polo Bar i New York samt Ralph’s Coffee i New York.

bar-polo-ralph
polo-ralph-lauren-bar

polo-ralph-lauren-bar-1
fruit-ralph-lauren

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.