Hoppa till innehåll

RAW fyller 20 år – 18 komiker uppträder på Avicii Arena

Nisse Hallberg, David Sundin och Babben Larsson.

Standup-klubben RAW firar stort genom en garvig helkväll i höst.

För 20 år sedan startade RAW comedy club i en källare i Gamla Stan. Sedan dess har mycket vatten runnit under standup-broarna och RAW är idag Sveriges största och mest välkända standup-klubb.

Hur firar man ett jubileum på bästa sätt? Förslagsvis genom att slå på stort och abonnera Avicii Arena för en kväll. Det är precis vad RAW gör i höst. Den 21 oktober bjuder man in till en fyra timmar lång helkväll som man utlovar kommer vara fylld av humor, musik och otippade överraskningar. På scen uppträder hela 18 komiker från svenska humoreliten, bland annat Nisse Hallberg, Messiah Hallberg, Babben Larsson, David Sundin och Johan Glans.

Värd för kvällen är RAW:s grundare Mårten Andersson.

”Det känns fantastiskt att så många av klubbens stjärnor vill komma och fira 20 år tillsammans med både kollegor och publik. Det är som en dröm som går i uppfyllelse. Att vi skulle göra shower på Avicii Arena var inte direkt det jag trodde den eftermiddagen i oktober 2003 när jag startade den här klubben, säger Mårten Andersson.

RAW comedy clubs 20-årsjubileum går av stapeln i Avicii Arena 21 oktober. Biljetterna till evenemanget släpps på fredag 21 april klockan 10.00 och kan köpas via RAW:s hemsida.

Komikerna som uppträder på Avicii Arena:

Babben Larsson
Johan Glans
Ann Westin
Messiah Hallberg
David Sundin
Hasse Brontén
Özz Nujen
Kodjo Akolor
Kirsty Armstrong
Evelyn Mok
Mårten Andersson
Josefin Sonck
Måns Möller
Elina Du Reitz
Magnus Betnér
Nisse Hallberg
Johanna Hurtig Wagrell
Thanos Fotas

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.