Hoppa till innehåll

9 snygga regnjackor som står emot höstens hällregn

Olle Arnell

Ta skydd mot regnet – höstens intåg är otvivelaktigt, men det behöver inte innebära att du går runt i sladdrig poncho.

Nu när hösten på ett smärtsamt sätt visat att sommaren är över, för alla som tvivlat, är det dags att se över utbudet av regnskydd hemma i garderoben. Skurarna kommer inte sällan utan förvarning så det kan vara värt att lägga lite extra på en jacka som är snygg även under uppehållsväder.

Här är nio olika regnrockar och -jackor för män, som du kan köpa direkt via länken under jackorna.

Wood Wood firar 15 år och har tagit fram den här jackan tillsammans med Barbour – en fodrad och vattentät vaxjacka. Barbour/Wood Wood, 4 573 kronor. Läs mer om jackan här!

Mörkblå regnjacka från Tretorn, 799 kronor. Läs mer om jackan och köp den här!

Grå regnjacka från Adidas med huva i modellen Wandertag, ca 850 kronor. Läs mer om jackan här!

Gul regnjacka från Rains med tryckknappar och huva som går att dra åt. Rains, 740 kronor. Läs mer och köp jackan här!

Svart rock från J. Lindeberg. Ingen renodlad regnjacka men gjord i en teknisk tvålagerspolyester med vatten- och vindavvisande egenskaper, 3 799 kronor. Läs mer om jackan och köp den här!

Gul regnjacka från Samsøe & Samsøe med vattentät knappknäppning. Samsøe & Samsøe, 999 kronor. Läs mer om jackan här!

Mörkgrön regnjacka från Stutterheim i klassiska modellen Stockholm med åtdragbar huva och sidofickor, 1 990 kronor. Läs mer om jackan och köp den här!

Lättviktig regnjacka i mörkblått med fukttransporterande insida som torkar snabbt. The North Face, 1 199 kronor. Läs mer om jackan och köp den här!

Cremefärgad regnjacka från Stutterheim i modellen Vasabron med krage och sidofickor. Läs mer om jackan och se fler modeller här!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.