Hoppa till innehåll

Café väljer höstens snyggaste skinnjackor

Skinnjacka
Daniel Lindström

Höstens självklara ytterplagg.

Vintageinspirerat från Zara

Om du inte har tillräckligt med tålamod för att gräva dig igenom second hand-butiker för att hitta en snygg vintagejacka finns en genväg. Prisvärd modell från Zara med de rätta slitningarna och detaljerna. 1 695 kr.


Du har väl inte missat att Café har en egen e-shop? Här hittar du fler snygga stiltips!


Elegant från Séfr

Francis från svenska Séfr är en perfekt kombination av en jacka och en kavaj. Tillverkad av japanskt veganskt läder, har lätt vadderade axlar och är helfodrad. Bärs snyggast med en enkel t-shirt under. 4 200 kr.

Klassiker från J.Lindeberg

Exakt så här ska en bikerjacka se ut. Modellen heter Padish, som har funnits tidigare men nu kommer i en uppdaterad version. Passar både till svarta jeans och en mer dressad byxa. 8 500 kr.


Om skinnjackan blir blöt, låt den då torka långsamt på en galge i rumstemperatur. För att skydda jackan ytterligare kan du använda impregneringsmedel som finns att köpa i skobutiker.


Miljövänligt från Boss och Porsche

Stilren och hållbar jacka där minst 60 procent av lädret som använts för att tillverka jackan kommer från garverier som använder skonsamma metoder för en minskad klimatpåverkan. 11 000 kr.


LÄS OCKSÅ: Café väljer säsongens snyggaste boots


Pälsfodrat från Belstaff

Brittiska Belstaff grundades 1924 och kan det här med skinnjackor. Ikoniska modellen Tracer har ett tunt foder av fårskinn vilket gör att den går att bära även under en vinter. Den blir bara finare med åren. 17 000 kr.

Lyxigt från Saint Laurent

Tänk dig den snyggaste modellen av en jeansjacka – fast i skinn. Saint Laurents modell Trucker är tajt i passformen, men skinnet är mjukt och följsamt. Du förvandlas till en rockstjärna direkt. 35 000 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.