Hoppa till innehåll

Reklam

1. Bokia.se säljer signerade böcker ett tag till på http://www.bokia.se/fredrikbackman Det är alltså böcker som jag har skrivit och sedan skrivit i. Så att det inte uppstår några missförstånd. Precis som vanligt är det samma försäljningspris som för de osignerade, bara med betydligt sämre andrahandsvärde. 2. Den 2 och 3 december är jag i Helsingborg. … Continued

1. Bokia.se säljer signerade böcker ett tag till på http://www.bokia.se/fredrikbackman Det är alltså böcker som jag har skrivit och sedan skrivit i. Så att det inte uppstår några missförstånd. Precis som vanligt är det samma försäljningspris som för de osignerade, bara med betydligt sämre andrahandsvärde.

2. Den 2 och 3 december är jag i Helsingborg. Förmodligen kommer jag mest åka runt i Ättekullarondellen i en svart Toyota med min vän R och äta chili cheese, vilket är den primära anledningen till att alla normala människor åker till Helsingborg, men på kvällen den 2 december tjatar jag lite om böcker på Killbergs Bokhandel (biljetter säljs i butiken, men det går säkert utmärkt att ringa och boka in sig om man vill, man behöver inget hemligt lösenord eller så, även om jag verkligen tycker att vi borde ha ett hemligt lösenord, så om ni tänker komma och det inte är för mycket besvär för er så kan vi kanske köra på ”All makt åt Tengil, vår befriare”?). Kvällen efter det, 3 december, blir jag intervjuad på Stadsbiblioteket av min mycket gode vän balkong-Alexander. Han har hotat med att vi ska prata om e-böcker. Vi får se hur det blir. Jag vet inte om man köper biljett till det, i så fall gör man nog det på biblioteket, men det är ett ganska stort bibliotek så jag tror inte direkt att det blir ont om plats. Om vi inte ska vara i källaren där de har alla släktforskningsböcker och sånt. Där är det rätt trångt. Jag vågar inte lova något.

3. Den 10 december ska jag prata om grejer i Örebro. Exakt vilken typ av grejer vet jag inte. Men jag antar att det kommer dyka upp någon form av förslag när jag kommer dit. Om någon av er bor i Örebro och inte har något bättre för er (eller, ja, något för er över huvud taget) så tror jag att man hittar biljetter den här vägen: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=564815283567840&set=a.407300302652673.82347.407290589320311&type=1&theater

Läs Fredrik Backmans roligaste och allra bästa bloggposter. Här skrev Fredrik Backman sina roligaste texter under tiden han bloggade för Café.se.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.