Annons

Rekord! Café är Sveriges största modesajt för män

Du läser inte bara den roligaste mode- och livsstilssajten för män i Sverige – du läser också den största.

Markus Thunberg
Rekord! Café är Sveriges största modesajt för män


jonas

Café tar stora kliv framåt! För två år sedan hade Cafe.se 28 735 veckounika webbläsare under vecka 18 (Kia-index). Vecka 18 2015 var den siffran 169 592. I år var siffran samma vecka 257 214 veckounika webbläsare, ett nytt rekord. En ökning med 51 procent på ett år.

Annons

Det gör Café till den största sajten av alla som regelbundet skriver om manligt mode, stil och kläder.

– Vi jobbar otroligt hårt med innehållet på Café, och försöker hela tiden förbättra det vi gör. Det är väldigt roligt att läsarna uppskattar det, säger Cafés chefredaktör Jonas Terning.

Gilla Cafe.se på Facebook

Café fortsätter satsa stort på mode- och stilbevakningen, på de bästa personporträtten och på dokumentärjournalistisken.

– Under våren har vi jobbat hårt med att utse Sveriges 50 bäst klädda män där Oscar Hiljemark tog förstaplatsen. Samtidigt vill vi att Café ska vara det självklara valet för alla som behöver inspiration om allt från solglasögon till shorts och vi fortsätter satsa på att ha de senaste modenyheterna och intervju de mest intressanta profilerna i modebranschen, säger Cafés modechef Daniel Lindström.

 

Café jämfört med King Magazine, Metro Mode och Manolo.

cafese

Källa Kia-index.

Har du tips om vad vi kan göra bättre, förslag på nyheter eller ämnen vi borde bevaka – hör av dig till [email protected] eller [email protected].

Följ Café på Facebook och Instagram.

För dig som är särkilt intresserad av stil och mode finns Café Stil på Facebook och Instagram.

Följ också Café på Snapchat (cafe_magazine) och på Twitter så missar du inget.

Annons

Dela (443)
Tweeta

Annons


Laddar