Hoppa till innehåll

Rihanna ber sina följare radera Snapchat efter sjuka annonsen

Sofia Börjesson

”Vad skulle du helst göra: örfila Rihanna eller slå Chris Brown?” Den frågan dök upp i en annons på Snapchat i veckan och har fått sångerskan att se rött.

Förra veckan dök det upp en högst tvivelaktig annons på Snapchat där användarna fick frågan ”Vad skulle du helst göra: örfila Rihanna eller slå Chris Brown?”

Och Rihanna, som utsattes för våld i sin tidigare relation med just (och av) Brown, uppmanar nu alla sina följare att radera Snapchat-appen.

”Jag försöker klura ut vad meningen med den här röran var. Jag skulle vilja kalla det för okunnighet, men jag vet att ni inte är så dumma. Ni lade pengar på att driva fram något som medvetet skuldbelägger offer för våld i nära relationer och skämtade om det”, skriver Rihanna i sin story på Instagram.

Skärmdump från Rihannas Instagram Story.

Efter sångerskans kritik mot appen sjönk värdet på moderbolagets aktie med 5 procent, rapporterar SVT. Snapchat har nu gått ut med en offentlig ursäkt till Rihanna:

”Vi raderade annonsen omedelbart förra veckan när det kom till vår kännedom. Vi är ledsna över det inträffade”.

Artikeln publicerades först på ELLE.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.