Annons

Rihanna släpper Japan-inspirerad klädkollektion – succén för märket fortsätter

Rihanna nöjer sig inte med att släppa en hyllad skiva, sälja sneakers som smör i solsken eller att ha Instagrams mest kopierade användarnamn – nu släpper hon sin egna klädkollektion.

Tom Cehlin Magnusson

rihanna-puma

Sedan Rihanna blev utsedd till creative director på Puma år 2014 har det tyska sportmärket fått ett ordentligt uppsving. Försäljningen har ökat lavinartat, och Rihannas sneakers verkar vara lika populära som hennes musik. Det är inte bara Drake hon har lindad runt sitt lillfinger, alla verkar älska hennes skor lika mycket som hennes låtar.

Annons

Nu kommer hennes klädkollektion Fenty Puma by Rihanna, en minimalistisk kollektion som hämtar inspiration från Japan. Kimonojackor samsas med chokers och sweatpants med snörning i en svartvit kampanj fotad av hyllade modefotografen Willy Vandeperre.

Gilla Cafe.se på Facebook

rihanna-klader

Ännu verkar det som att Rihannas kläder endast kommer rikta sig till kvinnor, men med tanke på hur hennes omåttligt populära creepers efter ett tag lanserades även för män får vi hålla tummarna för en kollektion för herrar i framtiden.

Kollektionen släpps idag den 7 september på puma.com och i Pumas egna butiker. I sverige släpps kollektionen hos är Sneakersnstuff och Caliroots.

puma-rihanna-klader

16AW_PR_SP_Fenty-Collection_05_084_RGB 16AW_PR_SP_Fenty-Collection_01_251_RGB 16AW_PR_SP_Fenty-Collection_02_006_RGB

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar