Hoppa till innehåll

Så klär du dig coolast i skinnjacka i höst – Robert Pattinson visar

skinnjacka
Martin Hansson

Självklart kan du bära skinnjacka även under hösten. Café visar de snyggaste skinnjackorna för hösten och guidar till hur du bär dem bäst.

Om du vill få din stil att se coolare ut i höst är skinnjackan ett smart val av ytterplagg. Sno stilen av Robert Pattinson och låt just skinnpajen vara vapnet i din höstgarderob när du vill att andra ska utbrista i ett ”wow”. Precis som skinnjackan varit nästintill synonymt med adjektivet cool genom åren är skinnjackan en attityd-höjare i mäns klädstil även idag. Välj en fodrad modell för att kunna bära jackan snyggt i höstrusket lager-på-lager med en polotröja under, eller varför inte en v-ringad tröja.

Robert Pattinson

Välj en stilren skinnjacka som du vet att du kommer vilja bära även i vår – och nästa höst. De två olika modellerna som ofta förekommer bland skinnjackor är bikerjackan och bomberjackan i läder. Där är den senast nämna modellen enklare att bära under vinterhalvåret.

skinnjacka

Skinnjacka med dragkedja från Tiger of Sweden – en populär modell från det svenska modemärket, 4 999 kr.

Svart och stilren skinnjacka med snygga bikerslag från Acne Studios, 14 300 kr.

skinnjacka

Brun skinnjacka med snedställda fickor från Burberry, 20 100 kr.

Bikerjacka i läderimitation från H&M, 599 kr.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.