Den mexikanska klassiska rätten tacos kan verka krånglig om man aldrig tillagat den förut, men faktum är att det är mycket lättare än man tror. Så här gör du enkelt själv.
Du behöver:
- Tomater
- Salsa
- Gurka
- Majs
- En vanlig lök
- Isbergssallad
- Tacoskal (ofta finns det en speciell avdelning i mataffären för de här)
- Tacokrydda
- Riven ost
- Köttfärs

Gör så här:
1. Tärna tomaterna.
2. Tärna gurkan.
3. Strimla isbergssalladen. Varken den eller gurkan smakar speciellt mycket, men det är ändå bra om de är med.
4. Öppna locket på majsburken. Det kan du egentligen göra lite senare också, det spelar ingen större roll faktiskt. Var försiktig så du inte gör dig illa och börjar blöda bara.
5. Hacka löken i småbitar!
6. Stek köttfärsen stenhårt.
7. Öppna påsen med tacokrydda
8. Häll i påsens innehåll. Det kommer börja lukta lite speciellt, men det är ingenting att oroa sig för.
9. Öppna locket på salsaburken. Ibland kan det vara lite svårt, då får man ta till ett knep.
10. Slit upp påsen med riven ost.
11. Lägg allt gojs i skalen och ät upp.
12. Borsta tänderna och kolla på några youtubeklipp innan du somnar.
13. När du vaknat på förmiddagen kan du äta upp resterna som du glömt kvar i köket.