Se de magiska första bilderna inifrån nya Super Mario-nöjesparken

Super Nintendo World i Japan

Redan i början av februari 2021 slår entrédörrarna till nöjesparken Super Nintendo World upp. Och nu finns ett knippe bilder att spana in och drömma dig bort till Japan.

Wilmer Gyllström  |  Publicerad 2020-12-01 13:53  |  Lästid: 2 minuter

Släng dig i väggen Disneyland och Pippis Kneippbyn, vi drar till Super Nintendo World istället. Efter en del tissel och tassel står det nu klart att dörrarna till nöjesparken öppnar 4 februari 2021 i Universal Studios i Osaka, Japan. Att få ta sig in på ett äventyrsland är något alldeles speciellt, att komma ifrån den faktiska världen till en fiktivt byggd dito är något som GÖR något med oss, oavsett ålder.

Foto: Universal Studios

Den Super Mario-baserade nöjesparken skulle egentligen öppnat 2020, men som med allt annat nu förtiden blev det uppskjutet. Tanken var att nöjesparken skulle öppna i samband med de olympiska spelen i Tokyo för att locka turister. Men nu har turen vänt: I februari nästa år så öppnas portarna till vad som allt att döma ser ut att vara ett kulört paradis.

I Super Nintendo World kommer du kunna köra Mario Kart på riktigt (inte så oväntat) och besöka Yoshis äventyrsvärld, Marios ständiga följeslagare. Dessutom kommer du kunna samla mynt och tävla mot andra besökare. Och för den som inte kan få nog av spel ryktas det om att det ska byggas ett Donkey Kong-distrikt i närheten av den nuvarande nöjesparken.

Och nu har det äntligen släppts ett gäng bilder inifrån parken – och det ser faktiskt nästan ännu bättre ut än vad man hade vågat hoppats på. Spana in bilderna nedan och dröm dig bort för några sekunder.

Trappan upp till Mario Kart.
Fordonen som kommer att ta dig från spel till verklighet, du kommer till och med kunna kasta föremål mot motståndaren för att stångas om förstaplatsen.
Ta hem trofén!
”Yoshi’s Adventure” är en resa för hela familjen.
Med hjälp av armbandet “Power Bands” kommer du kunna samla mynt och andra virtuella föremål.
Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2020-12-01 14:02