Annons

Se när frisören klipper hår med svärd och blåslampa

Om du är rädd för att frisören ska klippa dig örat eller kamma håret för hårt bör du inte gå till den här killen. Alberto Olmedo går några steg längre och använder svärd och en blåslampa för att fixa din frisyr – man får hoppas att han har försäkring.

Tobias Skagerström
Se när frisören klipper hår med svärd och blåslampa

madriduppe

Alberto Olmedo jobbar som frisör i Madrid och använder sig av en minst sagt annorlunda teknik. Borta är saxar och kammar, istället fixar han din frisyr med bland annat samurajsvärd och blåslampor.

Videon på Alberto publicerades av AJ+ som besökte frisören i hans salong i Madrid där han dragit åt sig en liten publik som vill se hans klippteknik. Han säger att tekniken är ”medeltida” men ser det som en bra sak.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Dessutom berättar Alberto att samurajtekniken han använder med att dra två svärd i motsatt riktning på baksidan av huvudet enligt honom ger mer ”matematiska” resultat. Det ges dock ingen förklaring till varför blåslampan används – den kanske bara är där för att allting ska se extra coolt ut.

Spana in videon nedanför för att se hur Alberto klipper sina kunder. Det kanske är något att föreslå vid nästa besök till frisören. Hårresande är det minst sagt.

Annons

Dela (39)
Tweeta

Annons


Laddar