Hoppa till innehåll

Sju suveräna solglasögon
att hålla koll på

Söker du efter snygga solglasögon att möta vårsolen i? Café guidar dig till sju stilsäkra modeller som finns att köpa nu – både tidlöst och trendigt.


Klassiker

Ray-Ban, 2 100 kr


Aviator-modellen från Ray-Ban är alltid ett säkert val. (Om du är det minsta tveksam, se om Top Gun med Tom Cruise.) Passar de allra flesta ansiktsformer och klädstilar.


Futuristiska

Saint Laurent, 5 500 kr

Den här nya New Wave-modellen från Saint Laurent är tillverkad i Japan vilket säger det mesta om både kvalité och modegrad.


Färgade

Brain Dead, 2 700 kr


Los Angeles-baserade skateboardmärket Brain Deads solglasögon definieras av sina rundade bågar som påminner en hel del om grungestil från 1990-talet.


Lyxiga

Cartier Eyewear, 11 000 kr


Santos de Cartier-solglasögonen är uppkallade efter märkets berömda klocka och tillverkade av guldfärgad metall. Lyxigare än så här blir det inte.


Sportiga


Acne Studios, 4 900 kr

Påminner om de modeller som cyklister har för att få skydd mot både solljus och stark vind. Moderna för den medvetne.


Transparenta

Chimi, 1 350 kr


Bågar med en kvadratisk silhuett som delvis är tillverkade av återvunnen plast. Snygga till en mer dressad look!


Mönstrade

Sun Buddies, 1 600 SEK

En lite smalare version av en klassisk wayfarer-form i brunt leopardmönster. Svenska Sun Buddies är handgjorda i kvalitetssäkrat Mazzucchelli-acetat.


Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.