Annons

Sjukaste beställningarna på Stockholms kändaste burgarhak

Jobbiga kalorisnubbar, Clow sah och en otrolig Chuck Norris-beställning. Det är några av svaren när Café låter Stockholms största burgarställen dela med sig av sina sjukaste beställningar.

Marlon Appelgren
Sjukaste beställningarna på Stockholms kändaste burgarhak

Det är i princip mer sannolikt att du står bredvid ett burgarhak i Stockholm än att du inte gör det. I takt med det stigande intresset för kött mellan bröd har antalet ställen i Stockholm ökat enormt på bara några år – och inget tyder på en avmattning.

Annons

För att du ska hitta rätt i myllret av tryffelmajonnäs och höggrev försöker vi bena ut vad som skiljer de olika ställena åt. Här frågar vi Stockholms kändaste hamburgarställen (Phils burger, Flippin burgers, Gnarly burger, Käk och Prime burger) vilken den konstigaste beställningen de fått är.

Gilla Cafe.se på Facebook

https://www.instagram.com/p/BY04Y2AhTTT/?taken-by=jerrywestergren

En snubbe beställde 1,5 kilo kött på Phils Burger

Något som Phils Burger får stå ut med på sina events där man kan bygga egna burgare är alla proteingalna träningsdudes som glider in och slår vad om vem som kan äta mest kött med bröd på två timmar. En som verkligen tog detta till nästa nivå var Jerry Westergren som åt en burgare på 1,5 kilo. Läs mer om Jerry och hans sjuka skrovmål här.

– Det verkar vara en trend bland träningskillar att bräcka varandra i vem som kan äta den största burgaren, och vad de gör då är att beställa flera 160 gram puckar på varandra , berättar personalen på Phils Burger.

Förvirrad bloggare gör bort sig på Flippin Burgers

Burgarfavoriten Flippin Burgers blev förvånade när en känd bloggare påstod sig ha bokat bord på restaurangen via telefon trots att det aldrig funnits någon.

–  Vi har varken någon bordsbokning eller telefon, berättar Flippin Burgers grundare Jon Widegren för Café.

En snubbe beställde burgare fyra gånger om på Gnarly Burger

Gnarly Burgers sjukaste beställning var när det gled in en snubbe som beställde in en burgare och dubblade den fyra gånger, plus extra bacon cheesefries.

– Han åt allt och var fortfarande hungrig på dessert, berättar personalen för Café.

Chuck Norris beställde något otroligt på KÄK

När frågan ställdes till burgarhaket KÄK så var den sjukaste beställningen från ingen annan än Chuck Norris.

– Han beställde 2 000 kilo kött med uran istället för ost, berättar Oscar på KÄK.

Huruvida denna beställning faktiskt gjordes eller inte lämnar vi nog som bäst till det sunda förnuftet att avgöra.

Problem med uttalet på Prime Burger

Något som personalen på Prime Burger lagt märke till är att flera kunder som beställer cole slaw har det svårt med uttalet och det verkar inte finnas någon gräns på hur mycket man kan snubbla på bokstäverna.

– Några av de roligaste beställningarna som görs är ju egentligen alla olika uttal av cole slaw. Vi har säkert hört minst tio olika och det skönaste uttalet är nog ”clow sah”.

Annons

Dela (6)
Tweeta

Annons


Laddar