Annons
Annons

skagg

Skäggtrenden har hållit i sig ett bra tag nu. Och med det har tillverkarna av trimmers vässat sina pennor för att konstruera allt bättre produkter. Vilket de har gjort också. Men trots detta har trimrarna i sig sett ungefär likadana ut. Fram till nu.

Annons

Nu släpper nämligen Philips en trimmer med lasersikte.

Genom en knapptryckning projiceras en laserstråle precis där trimmern kommer att dra fram, och ska på så sätt underlätta trimningen.

Gilla Cafe.se på Facebook

Sånt här gillar man ju – men frågan är om lasern verkligen gör någon nytta. Alexandra Iordanova, som är marknadschef för Philips rakapparater, svarar:

– Det är inte bara en rolig pryl med specialeffekter, säger hon, utan en skäggtrimmer för mannen som verkligen vill ha det bästa, både när det kommer till sina rakningsverktyg och sitt eget yttre.

Trimmern är utrustad med ett roterbart dubbelsidigt trimhuvud, där ena sidan är avsedd för partier där det krävs finlir. Dessutom är den vattentät och bestyckad med en LED-display som visar längdinställning (från 0,4 till 7 mm) och kvarstående batteritid. 60 minuters laddning ger 60 minuters användning.

Philips BeardTrimmer 9000 börjar säljas i september och kommer att kosta 1 299 kr.

Hur är läget med lasern då? Klicka här för att läsa ett test av rakapparaten på Groomingbloggen.

Patrik Hedlund

Annons

Dela (2)
TweetaLaddar