Skärbrädan med extra allt är kökshacket du inte visste att du behövde

Skärbrada med extra allt från Prepdeck

Så enkelt kan du börja preppa som tv-kockarna.

Robin Åberg  |  Publicerad 2021-03-16 14:35  |  Lästid: 2 minuter

Grejen med life hack-grejer från TV-shop var, oavsett hur klurigt utformade och sinnesutvidgande de än var, att de aldrig var tillräckligt bra för att lyfta telefonen och ringa hem en HackerSmasher3000 till morsan. Nu har TV-shop till stor del ersatts av trixiga videos på sociala medier och en av alla dessa ting som i synnerhet fångat TikTok-användares intresse på senaste tiden är Prepdeck.

Ett prepdeck är precis vad det låter som, en grej där man förbereder eller preppar sin matlagning och den har nästan alla verktyg man behöver för preppandet: skärbräda, rivjärn, mandolin, seztjärn, mått, juicegrej och till och med skräplåda där man kan slänga skal och skit så man inte behöver öppna locket till komposten varje gång man skalat en lök. Knivar ingår inte, men varje hemmakock med känsla vill väl ändå använda sin egen.

Viktigast av allt är att det finns mängder av olika förvaringslådor där du kan lägga det du preppat. Sen när det är dags för stekning, kokning, flambering eller vad det nu kan vara, är det bara att likt den nakna kocken slänga i sina färdighackade produkter. Vana hemmakockar har förmodligen allt det här fixat redan men är det inte smidigt med matchande lådor och verktyg på ett och samma ställe?

Kolla in de här två varianterna och avgör själva om det är värt att klicka hem.

Prepdeck – 1 146 kr + frakt

Vill man ha deluxe-varianten med 15 behållare och åtta prepp-verktyg är det Prepdeck som gäller. Finns att köpa på Amazon men måste beställas från USA så räkna med en fraktavgift av guds nåde.

HOMECHO skärbräda med behållare – 502 kr

Den här varianten har inte lika många gadgets men likväl smidiga lådor det bara är att skjutsa ner den hackade råvaran i.

Mmm...hackad råvara.

Bra även för längre personer som med denna får lite höjd på skärbrädan och inte behöver kröka ryggen. Finns att beställa på svenska Amazon så inga ruinerande fraktavgifter här.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2021-03-16 14:35