Hoppa till innehåll

Café väljer höstens snyggaste jeansskjortor

Tre jeansskjortor för män

Höstens självklara skjortval.

Tyget är viktigt när du väljer skjortmodell i denim. Ett mjukare material gör att skjortan blir enklare att använda och behagligare att bära. Ett styvare tyg är bra om du vill bära skjortan som en jacka.

Oversizat från Calvin Klein

1 000 kr

Superfin skjortjacka i boxig och avslappnad passform. Inspirationen kommer från robusta workwearplagg men tyget är mycket mjukare. Är inte detta så nära man kan komma den perfekta blå färgen?

Western-inspirerat från Nudie

1 500 kr

Nudie Jeans kan sin denim. Och de har alltid arbetat hållbart. Den här modellen, ”George Les Vacances”, är gjord av återvunnen bomull, har spetsiga ok och knappar av koppar. Cowboy chic.

Stilrent från A.P.C.

2 200 kr

Den snyggaste svarta denimskjortan vi sett på länge. Franska A.P.C:s modell har en passform som en overshirt vilket gör att användningsområdet är stort. Minimalistisk look och underbar tvätt.

Nedtvättat från Frame

2 200 kr

Precis så här ska en jeansskjorta se ut. Jag föredrar en ljusare tvätt, speciellt om man ska använda den till mörkare byxor. Köp gärna en storlek större och bär den ovanpå en t-shirt eller ett linne.

Ärmlöst från Saint Laurent

9 000 kr

Ett konstverk till skjorta som flirtar med varumärkets arkiv från 1980-talet. Modellen är handgjord med nitar och slitningar som gör att den verkligen ser vintage ut. Bäst gör den sig med bar hud under.

Du har väl inte missat att Café har en egen e-shop? Klicka här för fler snygga stiltips!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.