Space Jam 2 spelas in – med LeBron James och “Black Panther”-regissören

En uppföljare på en av uppväxtens allra mest klassiska filmer, Space Jam, kommer att spelas in – och det är återigen med basketvärldens allra största.

Olle Arnell  |  Publicerad 2018-09-20 10:54  |  Lästid: < 1 minuter

Space Jam från 1997 ses av många 80- och 90-talister som en riktig kanonrulle. Åtminstone minns man det så, och vi kan väl låta det nostalgiska och möjligen felaktigt varma skimret kring basketfilmen med Bugs Bunny få vara oförstört.

Genom åren har det spekulerats och ryktats om en uppföljare men inte förrän i natt, svensk tid, har något konkret om en Space Jam 2 kommunicerats från officiellt håll.

View this post on Instagram

? ? ?

A post shared by SpringHill Entertainment (@springhillent) on

Instagramposten kommer från LeBron James produktionsbolag, Springhill Entertainment, och förutom han själv och karaktärerna är Ryan Coogler, han som regisserade Black Panther, klar som producent för filmen. Regisserar gör Terence Nance, som bland annat regisserat Random Acts of Flyness.

Frågan om Michael Jordan kommer att dyka upp i uppföljaren är ännu obesvarad, men det är inte så konstigt med tanke på att produktionen inte kommer att dra igång förrän någon gång under 2019.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 02:51