Kanye West säljer sin lägenhet i New York – kolla in bilderna

Kanye West frilagd över bilder inifrån hans lägenhet i New York.

Priset? 45,6 miljoner kronor.

Marlon Appelgren | Foto: CORE / Tim Waltman  |  Publicerad 2019-09-20 13:47  |  Lästid: 2 minuter

Hiphop-stjärnan och modedesignern Kanye West har nu bestämt sig för att gå skilda vägar med sin lägenhet på 25 West Houston Street i New York. Den minimalistiskt präglade bostaden ligger beläget mitt i hjärtat av SoHo och har designats med moderna och organiska inslag av stjärnarkitekten Claudio Silvestrin.

I lägenheten finns ett sovrum, två badrum och enligt det amerikanska livsstilsmagasinet Town & Country består boningens 225 kvadratmeter stora utrymme från början av två lägenheter på byggnadens fjärde våning som sedan har slagits ihop.

Precis som i rapparen och frun Kim Kardashians interiör i lyxhemmet i Calabasas utanför Los Angeles, har även hans New York-bostad stenöar i badrummet och köket, franska kalkstengolv och en jordnära färgpalett.

Kanye Wests lägenhet i New York

Ytterligare detaljer inkluderar ett hemmasystem med automatiserade fönsterrutor, anpassad belysning och ljudkablar överallt. Det finns naturligtvis också en 24-timmars dörrvakt och ett anlagd takterrass med 360-graders utsikt över Manhattans centrala delar.

Priset för kalaset? Drygt 45,6 miljoner kronor (4,7 miljoner amerikanska dollar).

Se fler bilder inifrån lägenheten!

Kanye Wests lägenhet i New York
Kanye Wests lägenhet i New York
Kanye Wests lägenhet i New York
Kanye Wests lägenhet i New York

Artikeln publicerades först på King.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2019-09-20 13:47