Hoppa till innehåll

Stjärnkocken bjuder stockholmarna på gratis hamburgare med extra allt

Joel Linde

Allt du behöver göra är att gå dit någon gång mellan 11-20 på torsdag den 20 oktober!

Om du tagit dig hit förmodar vi att du gillar hamburgare. Och nu på torsdag den 20 oktober kan du får en gratis sådan, packad med cheddarost och bacon, när stjärnkocken Melker Andersson öppnar ny restaurang i Stockholm.

Hans hamburgerrestaurang Vigårda ynglar nämligen av sig ännu en gång och slår upp portarna till kedjans sjunde restaurang på Vasagatan 14 i Stockholm. Med anledning av det bjuder de på hamburgare mellan 11-20 på torsdag den 20 oktober.

– Nu är det äntligen dags, säger krögaren och restaurangchefen Johnny Johansson till Café.

gratis-hamburgare-vigarda

Hamburgarna kommer levereras i en box tillsammans med pommes frites och dipsås och det finns inget krav på att köpa något för att få en burgare.

– Du kan verkligen bara gå in och ta med dig en låda, vi räknar med att folk tar med sig tillbaka till kontoret. Det här är ju lite för att sätta adressen på kartan.

Finns det något för vegetarianer också?

– Ja vi har ett vegetariskt och ett glutenfritt alternativ också. Och sen finns ju hela övriga menyn att tillgå men då får man ju betala för det.

Alltså:

  • Gratis hamburgare
  • Vasagatan 14, Stockholm
  • Torsdag den 20/10, klockan 11-20.

Vi ses där! 🍔 🍟

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.