Stockholms Bränneri lanserar juliga, alkoholfria alternativ

Det klassiska svenska gindestilleriet utvidgar nu sin repertoar ytterligare, lagom till vintersäsongen. Den här gången presenterar man två riktigt intressanta alternativ, riktade till alla som väljer bort alkohol.

Jonas Strandberg | Foto: Petter Bäcklund  |  Publicerad 2023-09-27 11:21  |  Lästid: < 1 minuter

Efter sommarens lansering av alkoholfria cocktails på burk breddar nu Stockholms Bränneri sortimentet med två vintriga produkter i det alkoholfria segmentet. I början av november släpps nämligen Winter Spritz samt Winter Nogroni.

Anna Wikner, en av grundarna till Stockholms Bränneri, berättar om satsningen.

”Vi vill att alla ska ha möjlighet att prova det vi tillverkar här på bränneriet. Vårt ursprung är i ginkategorin, men vår nyfikenhet för smak och upplevelse har idag breddat vårt utbud till mycket mer än så: akvavit, aperitifer, färdiga cocktails och nu produkter i den alkoholfria världen”

Foto: Petter Bäcklund

Winter Nogroni är en färdig vintercocktail på flaska, smaksatt med körsbärs-och svartvinbärsjuice, enbär, malört och traditionella julkryddor, som tillsammans ger smak av både glögg och cocktailförlagan Negroni.

Winter Spritz är det bubbliga och friska nytillskottet. Drycken är färdig att dricka direkt ur Stockholms Bränneris omisskännliga korta burk och erbjuder en välkommen fräschör med fin balans mellan traditionella julkryddor, bärighet och bitterhet.

Foto: Petter Bäcklund

Winter Nogroni (195802) och Winter Spritz (196115) finns båda tillgängliga den 1 november i ett stort antal av Systembolagets butiker.

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-27 16:06