Hoppa till innehåll

Streetstyle från Street League Skateboarding i Barcelona i helgen

Olle Arnell

Street League Skateboarding (SLS) är en skatetävling som turnerar runt i olika städer i Europa. Efter att ha börjat i Tampa i mars var det i helgen dags för Barcelona innan tävlingen går vidare till München, New Jersey och Los Angeles. Den åkare som vinner respektive deltävling kvalificerar sig för sluttävlingen Super Crown i Los Angeles … Continued

streetstyle-barcelona-sls

Street League Skateboarding (SLS) är en skatetävling som turnerar runt i olika städer i Europa. Efter att ha börjat i Tampa i mars var det i helgen dags för Barcelona innan tävlingen går vidare till München, New Jersey och Los Angeles. Den åkare som vinner respektive deltävling kvalificerar sig för sluttävlingen Super Crown i Los Angeles där fler av världens bästa åkare väntar och gör upp om prispengarna på en miljon dollar. Vill du läsa mer om SLS och se klipp från tävlingen kan du göra det här.

Café åkte ner till Barcelona och kollade in stilen på besökare och skateboardproffs från hela världen – från Köln till Kalifornien.

Kolla in bildspelet nedan för snygga människor med olika stilar!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.