Annons

Swebus snabba kontring efter SSU-ordförandes dyra taxiresa från Sälen

Bussbolaget skickar en passning till politikern efter den dyra taxiresan.

Nanna von Knorring
Swebus snabba kontring efter SSU-ordförandes dyra taxiresa från Sälen

Tidigare under dagen avslöjade Aftonbladet att SSU:s ordförande Philip Botström tog taxi från Sälen till Stockholm för 7900 kronor. Enligt honom var det det bästa alternativet, då det inte ska ha gått varken tåg, flyg eller buss från orten till huvudstaden.

Annons

SSU-ordföranden närvarade vid den årliga försvarskonferensen ”Folk och försvar” i Sälen och var tvungen att åka hem så fort som möjligt för att delta i ett möte med Socialdemokraternas verkställande utskott på måndagsmorgonen. Men vid det mötet deltog han aldrig, enligt en källa till Aftonbladet.

Gilla Cafe.se på Facebook

Philip Botström har nu bett om ursäkt och förklarat att han lider av utmattningssymptom. Han har även lovat att själv stå för den dyra taxiresan, men bussbolaget Swebus var trots det snabba med att pika politikern.

I en kampanj på Facebook tipsar de SSU-ordföranden om sina bussresor från Sälen till Stockholm. De kostar 519 kronor. Alltså är bussresorna hela 7 381 kronor billigare än vad ungdomspolitikern nu får betala för sin 40 mil långa taxiresa.

Piggt, snabbt och roligt agerat av Swebus!

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar