Hoppa till innehåll

Ta med brädan på semester? Inga problem – Db lanserar nu sin första skateväska

Att ta med dig brädan utomlands lockar men tanken på packhärvan kanske får dig att se suddigt? Svenska resevarumärket Db kommer nu med en lösning.

Skateboards kan vara besvärliga resekompisar och får en lätt att se ut som en packåsna – men nya Skate Pro Duffel 65L från Db erbjuder en stilren och smart lösning på besväret.

Skateväska från Db som ligger på golvet och packas.

Väskan har en split design där ena delen är utformad för brädan och den andra för resterande tillhörigheter, såsom kläder, dator och annan packning. 

Samtidigt som väskan kan sluka allt du behöver känns den som en fjäder på ryggen – med sidofack anpassat för en komplett skateboard (upp till 9″ x 32″), fack för upp till två reservbrädor, ergonomiska axelremmar, bröstrem och avtagbart höftbälte är funktion och komfort inget som tummas på.

Skateväska från Db som bärs av en kvinna vid ett övergångsställe.

– Vi arbetar aktivt med innovation genom att jobba nära olika communities och se vilka behov som finns, med fokus på att kunna erbjuda lösningar på faktiska problem. För många resande skejtare så är detta en efterlängtad produkt. Vad som började som en enkel insikt har växt till ett helt nytt segment som kompletterar våra kategorier inom snö, surf och foto, säger Jonathan Weaver, CMO på Db.

Db Skate Pro Duffel 65L finns i utvalda skatebutiker i Europa från och med den 2 maj. I Sverige lanseras den till en början exklusivt hos Streetlab.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.