Annons
Annons

Världens härligaste takpooler tar semestern till en ny nivå

Takterrass, pool och utsikt – tre av de mest fantastiska sakerna som finns. Och när de kombineras finns knappt ord för hur härligt det blir.

Joel Linde

Resesajten hotels.com har listat några av de mest populära hotellen i deras nätverk, utifrån hotellens takpooler. Och vi är helt överens om att vi gärna hade spenderat en dag eller tio på de här hotellen.

Annons

1. Hilton Molino Stucky Venice – Venedig, Italien. Pris från 2267 kr.

Takpool med utsikt över Venedig, som har ett oändligt kulturellt utbud. Poolen med tillhörande bar är öppen mellan maj och september.

hilton1 hilton2 hilton3

2. Splendid Hotel & Spa Nice – Nice, Frankrike. Pris från 1619 kr.

Nice är en gammal stad där gamla katedraler till toppmoderna shoppingcenter samsas. Allt kan inte upplevas från poolen men när du trampat runt i Nice en hel dag är det härligt att avnjuta kvällen vid poolkanten.

nice1 nice2 nice3

3. SIXTY Lower East Side – New York, USA. Pris från 2343 kr.

För en stad som inte har särskilt många stränder är det extra skönt att kunna fly värmen och svalka sig. Den här takpoolen är omgiven av tropisk miljö och botten pryds av den kände konstnären Andy Warhol.

newyork1 newyork2

4. The Yeatman Hotel – Porto, Portugal. Pris från 3257 kr.

Simma in i solnedgången i denna infinity-pool i Porto. Den kanske inte är den största, men utsikten över stadens hustak är verkligen storslagen.

yeatman1 yeatman2 yeatman3

5. Grace Santorini – Santorini, Grakland. Pris från 9049 kr.

Högt beläget på Santorini ligger det här härliga designhotellet vars evighetspool ger dig känslan av ett eget hörn i Egeiska havet.

grace1 grace2 grace3

Fler härliga hotell vi gärna besöker!

Bo som en president i Sveriges flådigaste hotellsvit

9 lyxiga paradishotell att drömma sig bort till en stund

 

Annons

Dela (14)
Tweeta

Annons


Laddar