Hoppa till innehåll

Tävling: Vinn ett par EQT från Adidas Originals – värda 1 499 kronor

Olle Arnell

Adidas Originals släppte nyligen nya skor i EQT Support-serien och nu har du chansen att vinna ett par genom oss på Café.

Adidas Originals uppdaterar EQT-serien med en ny innovativ design och nya siluetter, inspirerade av dess original från 90-talet.

EQT Support ADV Primeknit är en av de nya modellerna från Adidas – en sko som vi nu ger dig chansen att vinna.

https://www.youtube.com/watch?v=oOGVj9SE4sw

Skon som designmässigt har sina rötter i 90-talets löparskor är framtagen för att bäras till vardags, och det är komforten som stått i centrum. Skon har bland annat en strumpliknande form kring vristen för god passform och en ovandel i Adidas Primeknit.

Skon kostar 1 4999 kronor att köpa från Adidas hemsida, men nu kan du alltså få ett par gratis. Tävla genom att fylla i dina uppgifter i formuläret nedan. Skon kommer i olika färger men den du tävlar om är den på bilderna, i färgen som kallas Core Black/Turbo.

Ett tips för att hitta rätt svar på frågan i formuläret är att titta på filmen högst upp i artikeln eller läsa om strategin bakom skon här.

Här kan du läsa mer om skon och se fler bilder.

Tävlingen avslutas fredag 7 april.

[gravityform id=”99″ title=”false” description=”true”]

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.