Annons

Vinn sneakers från Filippa K till ett värde av 1800 kr

Var med och tävla om ett par svarta sneakers från Filippa K – till ett värde av 1800 kronor.

Olle Arnell

filippa k sneakers tavling

Mitt i att köpa julklappar till vänner och familj så är det lätt att glömma bort att köpa något till sig själv också. Tur då att Café finns.

Genom ett par snabba klick ger vi dig, tillsammans med Filippa K, chansen att vinna ett par Filippa K Arik Sneaker till ett värde av 1800 kronor. Skon är från SS16-kollektionen, alltså plaggen för kommande vår och sommar. Skorna finns i butik först någon gång i januari 2016, så du kan alltså bli en av de allra första som har de här skorna i din ägo.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Unknown-1

Det du tävlar om är ett par svarta Filippa K Arik Sneakers från Fillppa K:s SS16-kollektion till ett värde av 1800 kr. Skorna är i Neopren som är ett syntetiskt gummimaterial och gör skorna smidiga att sätta på sig samt vadderad kant och vaxade snören.

Allt du behöver göra är att fylla i formuläret och kunna svaret på frågan nedan så publicerar vi vinnaren här på Café.se när tävlingen avslutas den 4:e januari.

 

Vinn sneakers från Filippa K!

    Villkor: Genom att kryssa i rutan godkänner jag Aller Medias integritetspolicy och intygar att jag är över 16 år. När du fyllt i din e-postadress och ditt mobilnummer ger du oss tillstånd att använda dom i marknadsföringssyfte.

    Vi kommer inte att sälja dem vidare till tredje part utan endast använda dem för egen marknadsföring eller tillsammans med ev samarbetspartner.
Annons

Dela (105)
Tweeta

Annons


Laddar