Hoppa till innehåll

Teatergatan

Under Way Out West frågade Levi’s om jag och Sandra ville ta lite fina streetstylebilder tillsammans, ja såklart sa vi! Vi trotsade regnet och gick ut på Teatergatan och brände av ett dussin bilder innan vi gick på festival. De senaste åren har jeanstrenden tagit sig in i finrummen på allvar och märken som Gucci och … Continued

Under Way Out West frågade Levi’s om jag och Sandra ville ta lite fina streetstylebilder tillsammans, ja såklart sa vi! Vi trotsade regnet och gick ut på Teatergatan och brände av ett dussin bilder innan vi gick på festival.

IMG_4892

IMG_5040

De senaste åren har jeanstrenden tagit sig in i finrummen på allvar och märken som Gucci och Valentino har tagit det från gatan, till catwalken och tillbaka igen. Till hösten kommer jag satsa på ljus enfärgad denim med kryddiga toner. Grön bombarjacka med ljusblå denim och accessoarer i varma toner förlänger sommaren (ett tag i alla fall).

gröndenim

Jeans, 400 kr, Weekday

Läderjacka, 1 799 kr, H&M (online exclusive)

T-shirt, 285 kr, A Day’s March

Sneakers, 2 500 kr, CQP

Väska, 330 kr, Topman

Bomber, 779 kr, River Island

Tröja, 1 299 kr, GranSasso

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.