Hoppa till innehåll

The Weeknd släpper debutkollektion för Puma

Tom Cehlin Magnusson

Megastjärnan The Weeknd nöjer sig inte med listettor och H&M-samarbeten. Nu släpps en försmak på hans samarbete med skojätten Puma.

Den skönsjungande kanadensaren The Weeknd har varit ständigt i ropet det senaste året. Efter att med monsterhitsen Starboy och I Feel It Coming ha rensat upp på Billboard-listan så har han varit på allas läppar och spellistor. Bara i veckan uppträdde stjärnan med Toronto-kollegan Drake, och fick rapparen att utbrista att ett nytt samarbete de två emellan måste komma snart.

Men inte nog med det, stjärnan har även inlett klädsamarbeten med både H&M och Puma. Samarbetet med Puma har det skrivits om tidigare, men först nu kommer det första smakprovet från samarbetet mellan den tyska skojätten och Abel Tesfaye, som sångaren egentligen heter.

Först ut är en skokollektion som kommer i tre olika släpp, där det första består av en armé-inspirerad sneaker boot. Puma XO Parallel kommer i italienskt nubuck-läder och märkets dämpande IGNITE-teknik. Skorna kostar 2100 kr och kommer ackompanjeras av bomberjackor, boots och kimonos i mocka, camo-mönster och denim.

Skorna lanseras den 24 augusti på puma.com och hos märkets distributörer världen över, i Sverige kommer skon bland annat att finnas på Sneakersnstuff.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.