Tilde Frölings bästa raggningsknep

joel  |  Publicerad 2006-06-29 21:53  |  Lästid: < 1 minut

Fredrik Aidehag

Trött på att alltid gå hem ensam från krogen till en säng som aldrig sett någon annan än dig? Skådespelerskan Tilde Fröling berättar hur du på bästa sätt tar kontakt med tjejer på krogen.

1. Var dig själv
Var inte för berusad. Du bör kunna stå på benen om du ska gå fram till henne. Kläderna är mindre viktiga. Kostymkillar brukar dock vara tråkigare än Dregenkopior.

2. Rakt på sak
Cirkla inte runt henne i timtal, då du kan uppfattas som väldigt larvig. Gå direkt fram till henne och inled en konversation. Var inte rädd för att ta för dig, men kom ihåg att droppa av i tid om det inte fungerar. Baren brukar vara bättre än dansgolvet.

3. Håll tungan rätt i munnen
Spola alla uttjatade raggningsrepliker som exempelvis ”Din pappa är en tjuv…”. Om du i stället frågar vad hon brukar dricka och om du får bjuda på någonting från baren kommer hon troligen inte nobba dig. Om du däremot bjuder upp henne för en dans kan det lätt bli finlandsbåtsvarning och du får dansa själv.

4. Håll henne kvar
En tjej står knappast kvar och pratar med någon som knappt öppnar munnen. Pratar du för mycket om dig själv kommer hon också att avvika. Visa i stället intresse för henne utan att verka alltför påstridig.

5. Dra åt säcken
Har du uppträtt trevligt och bjudit på drinkar under kvällen är det inte särskilt svårt att få loss tjejens telefonnummer. Fråga snällt om du möjligen kunde få det av henne. Vill du inte sova ensam kan du gå rakt på sak och fråga om hon vill följa med dig hem. Skippa halvtaskiga försök om hembjudning, för vem tusan fikar klockan fyra på morgonen?

Karl Henricsson

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2016-02-17 14:17