Hoppa till innehåll

Här bryter Tom Cruise foten under inspelningen av nya Mission Impossible

Joel Linde

Börjar Tom Cruise bli lite för gammal för att göra sina egna stunts nu?

I juli har Mission Impossible – Fallout premiär, vilket blir den sjätte filmen i ordningen. Men inspelningen blev fördröjd under sensommaren efter att Tom Cruise bröt vristen i ett sånt där patenterat, luftspringande Cruise-hopp.

Detta är ingen ”visste du att Tom Cruise gör sina egna stunts”-artikel, men det visar sig att det finns starka bilder från händelsen som ändå genererar någon form om ”aj JÄVLAR”-känsla.

Under The Graham Norton Show får vi se exakt hur det går till.

”Jag ville inte behöva göra om det. Jag visste direkt att den var bruten så jag tänkte bara att jag skulle springa förbi kamerorna så att vi fick med det. Båda de där scenerna är med i filmen”, säger han.

Här kan du se den nya, actionspäckade trailern till den kommande Mission Impossible – Fallout som har premiär den 27 juli 2018. Värt att notera är också svenska Rebecca Ferguson som är tillbaka i Mission Impossible-maskineriet som Ilsa Faust efter en lysande insats i Mission Impossible – Rogue Nation från 2015.

Men en varm applåd ska han ändå ha, 55-årige Cruise!

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.