Hoppa till innehåll

Lyssna när Tom Cruise brinner av på sina medarbetare under inspelningen av Mission Impossible 7

Tom Cruise
Wilmer Gyllström

Tom Cruise tar coronapandemin på yttersta allvar – speciellt när hela industrin enligt honom själv står på spel.

Alla kan ha en dålig dag på jobbet, det är egentligen inget konstigt med det. Och att få någon form av utbrott får väl alla då och då, inte minst under dessa hemmasittande tider. Däremot hanterar vi alla vår ilska på olika sätt – inte minst Tom Cruise.

Under inspelningen av Mission: Impossible 7 tappade Ethan Hunt-skådisen Cruise det, i brist på bättre ord, totalt. Anledningen ska ha varit social distanseringrelaterad anledning, då två medarbetare inom produktionen stod för nära varandra vid en monitor. ”Om ni inte håller avstånd är ni avskedade, om jag ser det igen är ni fucking gone!” säger han i klippet som brittiska tabloiden The Sun lyckats ta del av.

Det pågår en pandemi och man ska absolut vara noggrann med att hålla avstånd. Men Cruises maniska urladdning känns… lite väl va? Lyssna nedan på den närmre tre minuter långa utskällningen.

En av de få storfilmer som lyckats hålla inspelningen vid liv under rådande pandemiläge är just Mission: Impossible 7, detta eftersom att strikta regler har hållits bland filmteamet.

Självklart är Tom Cruise inte ensam om att få ett raserianfall under inspelning. Under produktionen av Terminator Salvation får Jum-Jum, eller ja, rättare sagt Christian Bale ett ordentligt utbrott på en medarbetare. En klassiker i kategorin ”skådisar on set får utbrott”.

Och förmodligen är det inte sista gången som Tom Cruise säger åt på skarpen. Det är i alla fall inte den första gången, i klippet nedan får en reporter en rejäl uppläxning i vad man bör och inte bör fråga. Se bara hur han spänner blicken i reportern på ett liknande sätt som hans karaktär i Paul Thomas Anderson-filmen Magnolia.

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.