Annons

Trump utser Walter White till chef för DEA i briljant SNL-sketch

Med alla de personer Donald Trump hittills valt till sitt kabinett känns det inte helt orimligt att han skulle utnämna en drogkung att leda narkotikapolisen, DEA.

Joel Linde
Trump utser Walter White till chef för DEA i briljant SNL-sketch

Donald Trump har inte upphört att förvåna efter att han valdes till Obamas efterträdare i Vita huset.

Tidigare i december utsåg han Oklahomas statsåklagare Scott Pruitt till att leda EPA, Environmental Protection Agency. Anmärkningsvärt med tanke på att Scott Pruitt är förespråkare av fossila bränslen och inte tror på klimatförändringar.

Annons

Trump utsåg även Andy Puzder, för tillfället VD för bland annat snabbmatskedjan Carl’s Jr, till secretary of labor. Det innebär att han kommer leda ungefär motsvarande arbetsmarknadsdepartementet. Valet är kontroversiellt eftersom Puzder, bland mycket annat, tycker att EXTREMT sexistiska reklamer som den här är härliga.

Gilla Cafe.se på Facebook

– We believe in putting hot models in our commercials, because ugly ones don’t sell burgers… I like our ads. I like beautiful women eating burgers in bikinis. I think it’s very American,” har han sagt.

Däremot tycker han inte att kollektivavtal, övertidsersättning eller 93 kronor i minimilön i stället för 67 är särskilt härligt.

Med anledning av dessa högst ifrågasatta, och i mångas ögon vansinniga, valen gjorde Saturday night live en sketch där de säger att han även har utsett drogkungen Walter White från Breaking Bad till chef för DEA, USA:s narkotikapolis.

Bryan Cranston var även en av de kändisar som sa att han skulle lämna USA om Trump vann valet. Hur det blir med det återstår att se.

Annons

Dela (49)
Tweeta

Annons


Laddar