Dödliga konsekvenser i högstadieleken – här är skräckfilmen Truth or Dare

Trailern till den omtalade skräckfilmen Truth or Dare av Blumhouse Productions har släppts – och den gör att vi aldrig mer vill leka den gamla skolleken.

Joel Linde | Foto Universal Pictures  |  Publicerad 2018-01-04 17:04  |  Lästid: < 1 minut

Alla har nog lekt den simpla gamla leken sanning eller konsekvens någon gång. Den var ett bra sätt att komma närmre någon man var nyfiken på (läs: få chans att hångla med någon man gillade – ja det är lite #MeToo över det men vi var 12!), och den öppnade dörrar till allt möjligt annat spännande också.

Men nu har produktionsbolaget Blumhouse Productions tagit den där känslan av nervositet och sporadiska pinsamhetsutbrott och förvridit leken till en av 2018 års förmodat läskigaste filmer.

Vanligtvis är det inte allt för svårt att ljuga eller på annat sätt slingra sig från de allra tuffaste utmaningarna, men i Truth or dare, om du vägrar att göra vad du blir tillsagd, du är du körd. Den här filmen ligger väldigt nära våra tonårsminnen och kommer av allt att döma bli ganska svettig att ta sig igenom.

Truth or Dare har premiär den 27 april. I rollerna ser vi bland andra Lucy Hale (Pretty little liars), Tyler Posey, Violett Beane, Nolan Gerard Funk, Hayden Szeto och Sophia Taylor Ali.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2018-01-05 09:49