Hoppa till innehåll

Uppdatera din höstgarderob: 9 bästa köpen just nu

Höstens herrmodenyheter har landat i butikerna. Vad ska du investera i? Jag har plockat ihop en perfekt basgarderob, kläder och skor som passar alla dagar i veckan. 1) KOSTYMEN Tiger of Sweden har en ny chefsdesigner, Christoffer Lundman, vars första kollektion nu finns ute i butik. Kostymsortimentet har uppdaterats med flera nya modeller, passformer och … Continued

Höstens herrmodenyheter har landat i butikerna. Vad ska du investera i?
Jag har plockat ihop en perfekt basgarderob, kläder och skor som passar alla dagar i veckan.

1) KOSTYMEN
Tiger of Sweden
har en ny chefsdesigner, Christoffer Lundman, vars första kollektion nu finns ute i butik. Kostymsortimentet har uppdaterats med flera nya modeller, passformer och tyger. En skarpt skräddad grå kostym är en säker investering som du kan använda året runt.
6 499 kr, Tiger of Sweden

2) SKJORTAN
Manchester är fortfarande stort i modebilden. Väljer du en svart modell är det användbar både på jobbet och till fritid plus kvällsaktiviteter. Köp gärna en större storlek än normalt, en manchesterskjorta ska inte sitta tajt.
POLO Ralph Lauren, 1 200 kr

3) PARKASEN
Var på väg att köpa den här fishtail-parkasen redan i början av sommaren. Perfekt passform och stort användningsområde. Finns i svart också.
4 600 kr, Acne Studios

4) SKJORTJACKAN
Ett av de mest användbara herrplagg som finns. En hybrid av skjorta, jacka och kavaj. Alla borde ha den här i garderoben.
1 295 kr, A Days March


5) BOOTSEN
Bekväma, funktionella och tidlösa. Chelseaboots är ett supersäkert köp. Med en grövre sula funkar de även att använda hela vintern.
5 700 kr, Common Projects

6) JEANSEN
Man kan aldrig ha för många blå jeans. Älskar den här tvätten och modellen!
1 900 kr, Our Legacy


7) STICKAD TRÖJA
Jag vill ha tunna stickade tröjor så att man kan använda dem under kavaj eller en skjortjacka. Merinoull är prisvärt och du kan ha flera färger att byta med.
590 kr, Arket

8) YTTERROCKEN
En elegant rock är ett måste ovanpå en kostym men fungerar lika bra tillsammans med jeans, sneakers och en hoodie. Jag gillar grått för att det känns lite lättare och sportigare än svart.
4 900 kr, Filippa K

9) MÖSSAN
Slutligen, något snyggt för huvudet. Fin färg och bra modell på denna.
750 kr, Très Bien

Nyhetsbrev

Varje vecka skickar Cafés redaktion ut de senaste, roligaste och vassaste artiklarna från sajten så du alltid håller dig uppdaterad.