Annons

Uppdatera hemmakontoret – snyggaste prylarna och möblerna

Det nya kontoret kan vara i ditt hem – eller på en medlemsklubb. Café plockar fram prylarna som får din arbetsstation att lyfta.

Tom Cehlin Magnusson
Uppdatera hemmakontoret – snyggaste prylarna och möblerna

Medlemsklubben Alma (mitten ovan)huseras i designskolan Beckmans gamla lokaler på Nybrogatan i Stockholm.

Oavsett om det är på ett fik med rassligt wifi eller på en 
exklusiv medlemsklubb: nog verkar det som att vi människor gillar att arbeta i grupp. Så kallade co-working spaces runt om i världen har blivit populära hubbar för kreativa människor som inte vill sitta på egen kammare och göra
 sina frilansjobb. Till exempel slog medlemsklubben Alma i Stockholm nyligen upp dörrarna till sina imponerande lokaler, där social interaktion och professionell utveckling för personer inom kreativa yrken står i fokus. Förutom att erbjuda en plats att vila sin Macbook på huserar man även design- och konceptbutiken Austere och ett restaurang-
koncept från krögarna Martin Brag och Leo Frodell.

Annons
Gilla Cafe.se på Facebook

Fiskbensfeber

Bord, Dry Things

Från 24 500 kr

Det traditionella skrivbordet har kanske spelat ut sin roll, men det här eleganta fiskbensbordet från Dry Things fungerar lika bra som matbord, beroende på 
vilken storlek du beställer.

Skriv med stil

Pennfodral, Ystudio

1 001 kr

Mellanstadiets pennfodral får sig en uppdatering av Ystudio. Tillverkad i valnötsträ och mässing fungerar denna behållare lika bra på skrivbordet som i väskan.

Magasinera magasinen

Magasinsställ, Ferm Living

780 kr

Ett magasin köper man ju inte bara för att läsa, utan även för att skryta en smula om sin goda smak. Skrytsynergi således med stiligt magasinsställ från Ferm Living.

Anteckna allt

Anteckningsbok, &Other Stories

590 kr

H&M:s varumärken Cos, Arket och & Other Stories har inte bara gett stilren klädshopping för alla plånböcker – & Other Stories prylar lyfter stilen på hemmakontoret utan att spränga spargrisen.

Pressad tillvaro

Brevpress, Artilleriet

260 kr

Artilleriet är inrednings-
Meckat som får människor runt om i Sverige att vallfärda till Göteborg. Butiken får en att sukta efter allt man inte visste att man behövde – som en papperspress.

Stilsäker snodd

Hörlurssnodd, Tapper

470 kr

Apples trådlösa hörlurar har ett uppenbart problem – hur gör man för att inte tappa bort de små vita plastbitarna? Svenska Tapper har en snygg och enkel lösning: 
ett modernt senilsnöre.

Fin förvaring

Laptopfodral, The Case Factory

2 850 kr

Varje laptop behöver ett snyggt och skyddande fodral. Några av de snyggaste på marknaden gör svenska The Case Factory i italienskt läder.

Lys upp läsningen

Lampa, Panthella Mini för 
Louis Poulsen

3 365 kr

Ingen arbetsstation är komplett utan bra ljus. Verner Pantons 70-talsklassiker Panthella kom nyligen i en nedskalad version, med lampskärm i metall.

Annons

Dela (0)
Tweeta

Annons


Laddar