Vad rapparen Offset har i sitt skafferi? Sjukt mycket flingor!

Det finns de som gillar frukostflingor, och så finns Offset.

Markus Thörnhammar  |  Publicerad 2019-01-31 16:27  |  Lästid: < 1 minut

Migos-medlemmen Offset är i ropet. Utöver de musikaliska framgångarna, både med Migos och som soloartist, är även hans stormiga on-and-off-förhållande med Cardi B en ständig källa till rubriker världen över. (Kort kärleksaffärsresumé: De började dejta 2017, gifte sig senare samma år, fick sitt första barn tillsammans i juli 2018 och gjorde slut i december).

Offset på catwalken i en imponerande omfångsrik dunjacka när Virgil Ablohs hajpade märke Off-White nyligen visade höstens kollektion på modeveckan i Paris.

Det kanske mest häpnadsväckande med Offset är emellertid hans matvanor. Häromdagen la han nämligen upp en Instagram-story som väcker förundran såväl som storögd fascination. Under en flyhänt kameraåkning skymtar ett imponerande lager frukostflingor i ett köksskåp hemma hos rapparen. Musikmagasinet Spin gjorde allmänheten en tjänst och räknade till 45 kartonger – och det finns anledning att tro att det dväljs ännu fler flingkartonger i Offsets ägo.

Flingor, flingor och åter flingor.

Rapparens livskamrat Cardi B la i somras upp en instagram-story som ger ytterligare en omskakande inblick i hushållets flingförråd.

Fotnot: I dag rapporterade kändisnyhets-ekvilibristerna TMZ att Offset och Cardi B är ihop igen.

Dela på Facebook
Tweeta

Redaktionen tipsar

Uppdaterad 2019-01-31 16:29