Vinn en natt i ett 12 000 kvm stort hus – helt byggt i Lego

Lust att övernatta i ett hus byggt av Lego? Airbnb lottar just nu ut en natt i ett gigantiskt hus som definitivt kommer att falla dig i smaken om du älskar Lego.

Malin Ny  |  Publicerad 2017-11-03 13:48  |  Lästid: 2 minuter

Älskar du och dina barn att leka med Lego? Då bör ni delta i Airbnbs tävling där ni kan vinna en natt i ett 12 000 kvadratmeter stort hus – helt byggt i Lego.

Just nu lottar nämligen boendesajten ut en övernattning på Lego House i Billund, Danmark. För att delta i tävlingen ska du beskriva vad du och din familj skulle bygga tillsammans om ni hade obegränsad tillgång till Lego-bitar. Vinner ni får ni sova över en natt i huset som är byggt av 25 miljoner bitar, och dessutom får ni förverkliga ert vinnande tävlingsbidrag under vägledning av Jamie Berard som har den något ovanliga titeln “Legoexpert”.

Väl inne i huset finns det en hel del andra roliga saker att göra – till exempel startar upplevelsen med att ni får bygga er egen lunchbeställning med hjälp av Lego och beställningen skickas sedan ut till köket där den görs om till riktig mat. Ni kan också bygga robotbilar, designa städer och göra egna filmer. Efter det kan ni vila i sovrummet där det finns ett gigantiskt Lego-vattenfall, kanske klappa Lego-katten eller sätta er ner i vardagsrummet i Lego-soffan och titta på Lego-tvn.

Känner du dig manad att tävla? Skicka in ditt bidrag här!

Mer Lego!

Legofigurerna har hål rakt genom huvudet – vet du varför?

17 gamla legoboxar som fortfarande får det att klia i fingrarna av habegär

Gigantiska legoklossar för vuxna existerar – bygg möbler, väggar och hela hus

Dela på Facebook
Tweeta
Uppdaterad 2023-09-10 15:26