Annons

Vinn VIP-biljetter till Summerburst och se Alesso

Inte köpt biljett till årets Summerburst ännu? Tävla med Café och Axe om 6 biljetter till festivalen i Stockholm.

Markus Thunberg
Vinn VIP-biljetter till Summerburst och se Alesso

AXE_Find-your-Magic_Alesso_1_foto-Axe

Foto: Axe

Årets Summerburst i Stockholm hålls som vanligt på Gärdet, i år 10-11 juni. En av huvudakterna är svenska Alesso som nyligen inlett ett samarbete med Axe och släppt en groomingserie med tre nya dofter. För att fira släppet tävlar Café tillsammans med Axe ut sex biljetter till Summerburst till tre vinnare!

Annons

– Budskapet, att hitta sin egen magi (find your magic) passar mig. För mig handlar det om ögonblicket innan jag går upp på scenen, när jag samlar mig och tar in förväntningarna. Det är magiskt. Att jag vuxit upp med Axe och att produkterna, precis som musik, är tillgängliga för nästan alla var också viktigt för mig, säger Alesso.

Så tävlar du!

1) Tagga en bild på dig själv eller en kompis med en klädstil du gillar, tagga bilden med #axe och använd #cafestil eller @cafestil på Instagram. Passa på att följa kontot där Café samlar de bäst klädda killarna just nu!

Gilla Cafe.se på Facebook

2) Fyll i formuläret nedan och motivera varför just du ska vinna,  glöm inte att skriva ditt Instagramnamn i textfältet!

1:a pris: Två biljetter till VIP-området.

2-3:e pris: Två biljetter till Summerburst.

AXE_Find-your-Magic_Alesso_3_foto-Axe

Axe slåpper tre nya dofter i samarbete med Alesso: Signaturs, Adrenaline och Urban.

 

    Villkor: Genom att kryssa i rutan godkänner jag Aller Medias integritetspolicy och intygar att jag är över 16 år. När du fyllt i din e-postadress och ditt mobilnummer ger du oss tillstånd att använda dom i marknadsföringssyfte.

    Vi kommer inte att sälja dem vidare till tredje part utan endast använda dem för egen marknadsföring eller tillsammans med ev samarbetspartner.

Tävlingen är avslutat: Vi säger grattis till Philip Thålin (VIP-biljetter) och Elias Axelsson Björklund och Oliver Carlson (vanliga biljetter). Vinnarna kontaktas via mejl.

Annons

Dela (5)
Tweeta

Annons


Laddar